digitalni školski list FLORA

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
Image Alt
  /  ars nova   /  Prirodoslovna je na ENTERu! Pridruži nam se!

Prirodoslovna je na ENTERu! Pridruži nam se!

piše Maja Kralj, mag.psych.

Dvanaesti mjesec vrijeme je radosti i darivanja, a ove godine itekako imamo razloga za slavlje!

Važnost našeg Automata podrške prepoznali su i organizatori konferencije ENTER. Radi se o međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji proizašloj iz konferencije Izazovi u radu s darovitom djecom, koja za cilj ima objediniti znanja različitih djelatnika iz područja obrazovanja i povezanih industrija te na taj način sudjelovati u unaprjeđenju odgojno-obrazovnog sustava. Ovogodišnja konferencija interaktivnog je i multitematskog karaktera što podrazumijeva istovremeno odvijanje više tematskih događaja. Namijenjena je svim odgojno-obrazovnim djelatnicima no i roditeljima, učenicima i svim stručnjacima koji svojom kreativnošću potiču razvoj potencijala visokomotiviranih učenika.

Automat podrške na konferenciji će, u sklopu odjeljka Učenički projekti koje vrijedi vidjeti, predstaviti učenica 4.D odjela Filipa Pelivan, nastavnica Zrinka Maras i psihologinja Maja Kralj. Vrijeme radnje je 10. i 11. prosinca, a mjesto radnje je Spaladium Arena u Splitu.Za one koji će biti spriječeni doći na konferenciju ili zbog inih razloga ne budu mogli prisustvovati uživo imaju opciju praćenja svih zbivanja na konferenciju i online putem preko poveznice koju ćemo podijeliti na našem Instagram profilu.

Pod vodstvom Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije ENTER konferencija predstavlja uvođenje promjena u radu s potencijalno darovitim učenicima, a istovremeno svim dionicima omogućava širenje spoznaja razmjenom primjera dobre prakse. Pridruži nam se i ti na putu prema izvrsnosti!

Više o ENTERu potraži na njihovoj službenoj stranici.

Leave a comment

Add your comment here