digitalni školski list FLORA

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
Image Alt
  /  ars nova   /  Advent u Prirodoslovnoj: Pripreme za Božić već su krenule!

Advent u Prirodoslovnoj: Pripreme za Božić već su krenule!

piše: Dorotea Lukač, prof.

Ususret adventu, u četvrtak, 25.11., započelo je božićno ukrašavanje naše škole. Maturanti, učenici 4.b razreda zajedno sa svojom razrednicom Katijom Lončar i profesoricama Doroteom Lukač i Zrinkom Maras okitili su božićno drvce i uredili jaslice. I dan nakon sve je bilo u blagdanskom ozračju.

Učenice 2.c razreda omotale su kartonske kutije i stavile ih kao darove ispod školskog božićnog drvca kako bi svim prolaznicima izmamile osmijeh na licu. Uređen je i mezanin naše škole. Profesorica Zrinka Bralić, uz pomoć profesorice Dorotee Lukač, osmislila je i izradila interaktivni adventski kalendar i prigodne “slatke” ukrase, medenjake i lizalice. Ideja je da se svaki dan pomakne jedan papirnati paketić te na taj način uključi učenike u odbrojavanje dana do Božića.

Profesorica Zrinka Bralić sa svojim razredom, 1.c uredila je učionicu u kojoj najviše borave. Uz zabavne blagdanske pjesme i pizzu, rad im je bio ugodan i zabavan

I drugi su profesori pojedinačno sa svojim razredima ukrašavali učionice ili zajedničke prostore uz druženje i božićne pjesme.

I ove godine želimo dovesti ugodnu, opuštenu božićnu atmosferu u prostore naše škole, čemu uvelike pomažu prigodni ukrasi i božićne pjesme.

Leave a comment

Add your comment here