digitalni školski list FLORA

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
Image Alt
  /  Hot   /  E-Twinning dan u Prirodoslovnoj školi Split

E-Twinning dan u Prirodoslovnoj školi Split

piše: Uredništvo

Naša je Škola pod vodstvom prof. Renate Mihaljević i prof. Ivane Miletić obilježila eTwinning dan. U svim se razredima govorilo o ovoj platformi uz prezentaciju i prikaze mogućnosti koje eTwinning nudi. Prigodno je uređen i središnji školski pano s dodatnim informacijama za sve učenike i djelatnike škole, a i širu javnost.

Koncept nagrađivanja za rad na eTwinningu postoji od samih početaka oznaka kvalitete koje se dodjeljuju učiteljima za projekte na nacionalnoj i europskoj razini. Te oznake dodjeljuju se samo pojedinim učiteljima na projektima. Kako bi se nagradio rad svih sudionika na školskoj razini, postoji i nova oznaka  – eTwinningova oznaka kvalitete za škole.

Princip ove nove oznake jest slijediti ideju eTwinninga kojom se želi nagraditi uključenost, predanost, marljivost ne samo pojedinih eTwinnera već i timova učitelja u samoj školi.

S ponosom objavljujemo da se Prirodoslovna škola Split pridružila skupini nagrađenih škola – 22. ožujka 2021. g. nagrađeni smo odličjem eTwinning School Label 2021 – 2022!

Leave a comment

Add your comment here